Muziek & Dans

Erik van DuijvenbodeSamen met danser en choreograaf Erik van Duivenbode wordt gewerkt aan een programma waarin live pianospel en live dans worden gecombineerd en geïntegreerd.
Wat kunt u verwachten in seizoen 2012-2013?
Erik van Duijvenbode en Tamara Rumiantsev hebben prachtige muziek uitgekozen waar Erik choreografieën op heeft gemaakt. Hierin is Tamara geïntegreerd als personage. Paul en Menno de Nooijer zochten het beeldmateriaal uit dat geprojecteerd wordt. Muziek, dans en beeld behouden hun eigen karakter maar krijgen ieder een extra dimensie. Hierdoor krijgen de composities een heel eigen sfeer en beleeft u de muziek nog intenser. Wij zien het zelf als een voorstelling maar nog niet als volledig interdisciplinaire theaterproductie. De mate waarin is ook enigszins afhankelijk van de locatie.

Deze voorstelling is zowel voor concertzalen als theaters geschikt. Daarnaast kunnen wij een aangepaste versie bieden voor in de huiskamer, in een kerk, kasteel of in de open lucht. Kortom, deze voorstelling is relatief locatie-onafhankelijk. Heeft u vragen over de mogelijkheden van deze voorstelling? Neem dan contact op met Tamara (zie contactgegevens).

Het programma van de voorstelling is inmiddels bekend, en ziet er als volgt uit:
Ludwig van Beethoven – Mondschein Sonate
Johann Sebastian Bach – Italienisches Konzert
Frederic Chopin – Ballade nr 1 in g mineur
Astor Piazzolla – Café 1930; Nightclub 1960; Milonga del Angel
Arvo Pärt – Für Alina
John Adams – China Gates
www.vanduijvenbode.biz
www.ma3.nl